Direktlänk till inlägg 1 oktober 2015
Ingridienser:
1 msk smör
3 msk socker
1 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt
2msk mjölk
eventuellt kan man ta lite florsocker
Detta är receptet till en riktigt snabb `koppkaka`´ man kan kalla de både koppkaka och cake in a mug.
Börja med att smälta smöret i en kopp eller mugg som rymmer ca 2dl i mikron , det funkar även med en skål.
Sedan kan du blanda de torra ingirdienserna i en skål eller bunke och häll över smöret, sedan kan du tillsätta mjölken och blanda ihop det till en fin och slät smet.
Grädda kakan i micron på högsta effekten i ca 1 min, ibland behöver den gräddas lite längre men du avgör.
Till servering kan du pudra kakan med lite florsocker (om du vill)
Vi hoppas ni gillar detta enkla receptet, det går otroligt snabbt
Hej! Välkomna till Manuel och Magdas bakelseblogg, på denna sida kommer vi presentera olika bakelser/recept. Vi är 14 år och älskar bakelser så det är därför vi valt att skapa denna blogg. För er som är nyfikna på goda bakelser, håll er gärna ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|